#KALENDER2023

Gåture i Hvide Sande

Mangler du inspiration til fantastiske gåture i Hvide Sande? Så læs med her.
Holmsland Klit Turistforening har udfærdiget nogle smukke gåture, der giver mulighed for både at udforske byens autentiske havnemiljø, det rå Vesterhav, den rolige fjord og det stemningsfyldte centrum.


Torske-turen:          https://www.plotaroute.com/route/1484262
Kuller-kursen:        https://www.plotaroute.com/route/1556905
Flynder-farten:      https://www.plotaroute.com/route/1572749
Reje-ruten:             https://www.plotaroute.com/route/1546047

Orienteringsløb i Hvide Sande

I Hvide Sande kan hele familien løbe orienteringsløb. På et detaljeret kort over byen og klitterne er der markeret 70 poster. Du kan få kortet hos Destination Vesterhavet på Kirkevej i Hvide Sande eller gratis downloade kortet fra Herning Orienteringsklubs hjemmeside.

Det er også muligt at afprøve foto-orienteringsløb i Hvide Sande, kortet kan downloades her.

ART 56 - Lena Kaufmann

Åbent galleri søndage til torsdage fra kl. 12-16 i perioden 15. oktober – 26. oktober

I ART 56, som ejes af Holmsland Klit Turistforening, kan besøgende opleve et bredt udvalg af kunstværker og forskellige kunstformer. Her har de også mulighed for at diskutere de kreative tanker bag værkerne.

Hvert år inviteres en række kunstnere til at arbejde og udstille i det åbne værksted i perioder af 14 dage. Disse kunstnere er nøje udvalgt og giver besøgende en enestående chance for at følge skabelsesprocessen tæt på, da de arbejder på deres værker i løbet af deres ophold på ART 56. Du finder kunstnerboligen på Æ Gammel Havn 9, 6960 Hvide Sande. Hvis du vil læse mere om de forskellige kunstnere, kan det gøres her.

Hundens Måned

November i Søndervig er lig med Hundens Måned

Aktiviteterne er ikke på plads endnu, men du kan forvente at der bliver delt godbidder ud, gåture med hunde og meget mere.

Følg med på Facebooksiden: Søndervig-porten til Vesterhavet for mere info.

Søndervig Vinterbadefestival

31. december kl. 11:00

Afslut året med et koldt gys i det friske vesterhav.

Traditionen tro afslutter vi året med Søndervig Vinterbadefestival, hvor ca. 2000 deltagere er klar til at gå i vandet i samlet flok, hvorefter de belønnes med champagne og kransekage.

Læs mere om eventet her!