Krea-fest i Vest

Vi inviterer alle kreative sjæle til at deltage i vores første Krea-Fest i Vest, som finder sted midt i Hvide Sande.
Kom og vær med, når vi fylder hallen på Rødspættevej med kreativitet og samvær!

Datoer: 31. august & 1. september
Tid: 11:00-17:00 hver dag
Sted: Rødspættevej, Hvide Sande – afholdes indendørs, så vi er sikret tørvejr

Program, udstillere & foredragsholdere

Udstillere og Workshops

Dette års udstillere er:

 • WoodMee® er et helt nyt byggelegetøj – til børn og voksne – der er skabt i kirsebærtræ og stål. Det er nemt, rigtig sjovt, holdbart og så ser det brandgodt ud. Alt kan bygges sammen frit efter din fantasi igen og igen. På den måde har du altid et nyt legetøj eller din egen skulptur til hylden. Helt konkret bygger man træklodser sammen med specielle splitter af stål. Træklodser vil så sidde sammen og den model du har bygget går ikke i stykker. Du kan nemt skille den ad og bygge en ny model igen og igen og igen.
 • Karen Plesner: linoleumstryk og håndlavet papir – laver evt. workshops i løbet af weekenden – opdateres her på siden (brugerbetaling)
 • Forever2DO v. Anne Mette Markussen – salg af aloe vera produkter
 • SewLovelyStorage håndlavede og håndsyede lædertasker og luksusnet, som giver en æstetisk og luksuriøs følelse. Deres produkter er skabt med stor omhu og dedikation, og hvert eneste stykke er et kunstværk i sig selv. 
 • Malene Grotrian De seneste 10 år har Malene Grotrian arbejdet som abstrakt maler, hvor hun har udstillet og solgt sine abstrakte akrylmalerier og akvarel illustrationer i blandt andet Vancouver, Canada og Californien i USA.
  I dag har Malene Grotrian bosat sig tilbage i Danmark med eget atelier ved Vesterhavet i Hvide Sande. Mellem fjord og hav lader kunstneren sig inspirere af motiverne i naturen og udforsker den kreative proces i abstrakt maleriets opbygning og alsidighed. 
 • Galleri Iben Laursen Grafisk unika tryk, som håndlaves i sit værksted i Holstebro, der derefter indrammes  med passepartout og egetræsrammer efterfølgende.

Aktiviteter for Alle

 • Børnehjørne: Lad de små udfolde deres kreativitet med stenmaling og en sjov knytteworkshop.
 • Snitte-Workshop: Også tænkt på mændene! Prøv kræfter med snitte-kunsten under kyndig vejledning.
 • Cafe-hjørne: HVAK sørger for lækkerier i vores hyggelige cafe-hjørne, hvor du kan købe mad og drikke.

Skals-pigernes Strikke-Support
Mød Skals-pigernes strikkegruppe – fire energiske kvinder fra Fyn, Langeland, Esbjerg og Haurvig, som tilsammen bringer 207 års strikkeerfaring! Uanset om du er nybegynder eller erfaren, kan de hjælpe dig i gang eller videre med dit strikkeprojekt. Disse kvinder har tilbragt 32 uger på Skals og deler gerne ud af deres viden og passion for strik.

Workshops & Foredragsholdere (foreløbig plan)

Sashiko & Boro inspireret broderi: Workshop med Kirsten Bak

31.08

11:00-13:00
14:00-16:00

Lær de basale teknikker i disse traditionelle japanske broderiformer.

Vild med Uld: Workshop med Amalie Jonnasdatter

31.08

11:00-13:00
14:00-16:00

En kreativ session, hvor der bliver nålefiltet et maleri, inspireret af landskabet.

Anette Danielsen:
Fra Klitterne til Strikkemønstre

31.08

14:00-16:00

Anette Danielsen, forfatter til flere strikkebøger, lancerer sin nyeste bog d. 16. august. Hendes foredrag vil fokusere på bogen, hendes kærlighed til strikning, og hvordan en passion kan følge én overalt. Anette vil også være klædt i hendes nyeste designs, og efter foredraget vil der være mulighed for at købe og få signeret hendes bøger. Dette foredrag er gratis at deltage i, når du har købt indgangsbillet.

Vild med Uld: Workshop med Amalie Jonnasdatter

01.09

11:00-13:00
14:00-16:00

En kreativ session, hvor der bliver nålefiltet et maleri, inspireret af landskabet.

Sashiko & Boro inspireret broderi: Workshop med Kirsten Bak

01.09

11:00-13:00
14:00-16:00

Lær de basale teknikker i disse traditionelle japanske broderiformer.

Broderisten & Lærke Egefjord: Et Pust af Korssting

01.09

14:00-16:00

Dette er ikke en traditionel workshop, men en session fyldt med underholdning og introduktion til korssting. Hver deltager modtager et begynderbroderikit. Denne workshop er gratis at deltage i, når du har købt indgangsbillet.

Made by Iben Schrader:

31.08 & 01.09

Vil præsentere to forskellige workshops i løbet af weekenden - tema og tidspunkter præsenteres senere - disse er gratis at deltage i, når du har købt indgangsbillet.

Det endelige færdige program offentliggøres ligeledes i starten af august.

Ønsker du at være udstiller?

Som udstiller tilbyder vi et udstiller-område på 3 x3 meter, inklusive et bord (180 x 75 cm). Ønsker du ekstra borde eller stole, kan dette arrangeres mod en mindre ekstrabetaling. (et ekstra bord 50 kr. – stole 20. kr. pr. stol) – Der er mulighed for strøm mod en merpris på 250 kr. Der vil være let forplejning både lørdag og søndag til alle udstillere.

Prisen for udstillerdeltagelse er 1.000 kr. + moms. Som udstiller må du arrangere dine egne workshops på standen, hvor du selv står for det og al fortjeneste er egen-fortjeneste – vi vil bare gerne informeres, hvis du vælger at afholde workshops, så vi kan tage det med i programmet.

Skriv til lean@feriepartner.dk, hvis du vil vide mere eller blot ønsker en stand.

Vi ses i Hvide Sande!