#FOODFESTIVAL

Fødevarefestival i Hvide Sande – kom og smag Vesterhavet til Hvide Sande Foodfestival

I 2019 arrangerede Holmsland Klit Turistforening for første gang sin egen fødevarefestival, som fik navnet Hvide Sande Foodfestival – Smag Vesterhavet.
Arrangementet løb af stablen den første weekend i efterårsferien og var utroligt velbesøgt af mange glade gæster.

Hvide Sande Foodfestival – Smag Vesterhavet er en foodfestival for hele familien, hvor maden er i fokus.

OBS OBS OBS – Vi tager billeder

Vi tager selvfølgelig billeder til vores foodfestival, som vi bruger til fremtidig markedsføring – ønsker du ikke at deltage på billederne, respekterer vi selvfølgelig det.

Hvide Sande Foodfestival 2021

Vores fødevarefestival gentages selvfølgelig igen i år, hvor Hvide Sande Foodfestival 2021 afholdes i weekenden d. 16. oktober og d. 17. oktober fra kl. 10:00 – 16:00 i auktionshallen i Hvide Sande.

Årets fødevarefestival vil ikke bare være krydret med udstillere fra hele kommunen, men med spændende oplevelser fra hele Jylland kombineret med lidt street food – med masser af mulighed for at prøvesmage fødevarer samt med aktiviteter for alle aldre. Hvide Sande Foodfestival er et sandt skattekammer af velsmag med både lokale og regionale råvarer.

Til en fødevarefestival for hele familien hører der sig også et væld af aktiviteter til for alle aldre – her kan i få en forsmag på nogle af disse:

Udstillere til Hvide Sande Foodfestival 2021

Glæd jer til at opleve 25 udstillere fremvise deres produkter:

Aromagaarden, Butik Fjordblink, Fary Lochan, Feriepartner Hvide Sande med uddeling af røget helt, Fiskeriets Hus, Forever2DO, Fox Hill Winery, Friskfangetfisk/Vestfisk, Fru Vestkær, Herregårdens Madbutik, Honning fra Skjern Ådalen, Hvide Sande Bageri, Hvide Sande Bryghus, Hvide Sande Røgeri, Hønseriet Lystbæk, Klosterbryggeriet, Knaplund Destilleri, Køkkenpiraterne, MUMS Kager, Nordsø Fisk, PAZIL, Tasty Thai by bird bird, Vesterhavsmost fra Laubjerg, Westjysk Smag og Ø-haven.

Billet i forsalg - spar tid og penge 🤩

Hvis du allerede ved, at du bare skal til Hvide Sande Foodfestival – Smag Vesterhavet, så kan du købe dine billetter lige her 😊

 

Købte billetter refunderes ikke!

Aktiviteter for børn og voksne til Hvide Sande Foodfestival 2021

Det Rullende Madværksted:

Et hit for både børn & voksne!

Kom og skindsteg fisk, pisk magisk mayo & lav sprudlende grønt i Det Rullende Madværksted.
Det koster ikke noget at være med, vi guider jer undervejs, og tro det eller ej, men vi tager også opvasken.

Ansigtsmaling:
Gratis ansigtsmaling for alle børn over 3 år – det er selvfølgelig madmotiver, som man kan vælge i mellem.

Skær græskar ud:
Det er Halloween og det er lig med græskartid – køb dit eget græskar og skær det ud sammen med dine forældre og tag det med hjem.

Byg et skib af genbrugsmaterialer:
Kom og byg dit eget skib af genbrugsmaterialer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Byg af brød: (kun d. 17. oktober fra kl. 10.00 – 16.00)
Kom og skab noget kreativt med brød – prøv jer frem og se hvad der sker, det er kun fantasien, der sætter grænser.
Du kan udhule, stable eller brække brødet og samtidig kan vi få os en snak om hvad man kan gøre med mad, der er i overskud for at undgå madspild.

Weber Grill Academy on Tour til Hvide Sande Foodfestival 2021

Savner du inspiration til grillen?

Så kom med på Webers grillkursus!

Få inspiration til grillen og få styr på nogle af de nødvendige grillteknik, så du kan servere den lækreste mad – og få meget mere ud af din grill.
Weber Grill Academy On Tour afholder 1-times grillkursus, der kan gøre DIG til en bedre griller, du kan f.eks lære at grille den perfekte bøf til din burger eller grille en citronmåne.
 
 

Grill weber kursus & tilmelding

Her møder du Webers passionerede grillmestre, der tager dig igennem det, du skal vide for at imponere venner og familie, næste gang du tænder grillen.
 
Vi tager teori og hands on-grillning helt ned i øjenhøjde, så alle kan være med, når der tales om tips, tricks og teori – vi arbejder sammen ved grillene om at tilberede menuen under kyndig vejledning fra grillmestrene.
 
Når du har deltaget i kurset får du et Weber Grill Academy On Tour-forklæde og opskrifterne som er blevet benyttet på kurset med hjem og der vil naturligvis være masser af hygge og fællesskab omkring grillen.
 
 
 
Følgende tider kan man vælge mellem pr.dag – der er kun plads til et vist antal deltagere pr. Hold:
 
10.30-11.30 1. kursus
12.00-13.00 2. kursus
 
 
Pris for deltagelse pr. Person er 50 kr. og tilmeldes du kurset giver det samtidig adgang til Hvide Sande Foodfestival, en billet der gælder begge dage – skriv til lei@hkt.dk for tilmelding.
 
Og tag bare resten af familien med, mens du er på kursus, for der er masser af aktiviteter for børn og udstillere, der disker op med alverdens lækkerier ⭐️
 

Årets eneste turistfiskeauktion

Normalt plejer der at være turistfiskeauktion i Hvide Sande gennem hele sommeren, men pga. af corona har det ikke fundet sted de sidste to år.

Helt exceptionelt er der arrangeret en fiskeauktion, der løber af stablen fra kl. 11:00-12:00 fra scenen til Hvide Sande Foodfestival.

Live Musik til Hvide Sande Foodfestival 2021

Til en fødevarefestival hører der sig også afdæmpet live musik.

Lørdag d. 16. oktober
Kl. 10:00 – 14:30
Sebastian Hahn
Kl. 14:30 – 15:30
Georg Kristensen

Søndag d. 17. oktober
Kl. 10:00 – 11:00
Sebastian Hahn
Kl. 12:00 – 14:30
Sebastian Hahn
Kl. 14:30 – 15:30
Sanglærken & Sebastian