VI SKABER LIV LOKALT

Velkommen til Holmsland Klit Turistforening, hvor vores mission er at skabe liv og aktiviteter i det smukke område omkring Hvide Sande og Søndervig, også kendt som Holmsland Klit.

Vores forening blev grundlagt med et klart formål: at gøre vores område endnu mere attraktivt samt at støtte en række gode initiativer. Vi er dedikerede til at fremme vores lokalsamfund og fremhæve de unikke træk ved Holmsland Klit-området.

Holmsland Klit Turistforening ejer Feriepartner Hvide Sande, der tilbyder feriehusudlejning til glade gæster. Hvert år genererer dette overskud, som bruges til at lancere nye tiltag, arrangere begivenheder og promovere vores smukke område.

Dette betyder, at det er de vidunderlige sommerhusejere samt feriegæster, der vælger at udleje eller leje deres feriehus gennem Feriepartner Hvide Sande, der er med til at støtte vores lokalsamfund sammen med os.

Vi mener, at dette giver en meningsfuld forbindelse, og vi er stolte over at bidrage til vores lokale område på denne måde.

Et udpluk af de aktiviteter, som vi har støttet igennem årene:

Gospelfestival, Jazz i Hvide Sande, Live musik på Tyskerhavnen, Kunstnerbolig, Kunst i Slusen, Solnedgangsgudstjenester i Søndervig, Live Musik på Sandpladsen i Søndervig, Sildefestival, Tørrede dabs dag, Turistfiskeauktioner, Morgensport på stranden i Hvide Sande, Turistkirke, Kunst i Slusen, Hvide Sande Masterclass, Late Summerfestival, Lyserød Lørdag, Vinterbadefestival, Nordsø Cup, Jul i Hvide Sande, Hvide Sande 90 år og TV2 serie: Hvide Sande.

Play Video

Vores område er fyldt med ildsjæle og gode ideer – derfor kan du selvfølgelig også finde mange andre oplevelser end dem, som vi er en del af. Hvis du vil se en oversigt over de mange gode aktiviteter, kan du klikke ind på vores kalender og finde mere information.