#ART56

Kunstnerbolig i idylliske omgivelser..

Vidste du, at Holmsland Klit Turistforening har et helt fantastisk hus på Tyskerhavnen i Hvide Sande, som hvert år besøges af en række kunstnere? 

Kunstnerboligen, ART 56, er et åbent værksted beliggende i den flotteste kulisse foran den autentiske fjordhavn. Der udvælges hvert år kunstnere blandt de mange ansøgere – som flytter ind i det lille hus 14 dage af gangen. 

Her kan besøgende opleve mange forskellige kunstværker såvel som kunstarter – og snakke om de kreative tanker bag.

ART 56, som er ejet af Holmsland Klit Turistforening, vil hvert år blive besøgt af et antal kunstnere fordelt på perioder af 14 dage. 

Alle kunstnerne er blevet nøje udvalgt til at arbejde og udstille i det åbne værksted, hvor du kan følge værkerne blive til. Som udgangspunkt er de der i perioder af 14 dage.

I perioden april til oktober vil der således være åbent atelier fra søndag til torsdag fra kl. 12-16.
Beskrivelse af de forskellige kunstnere i de forskellige perioder finder du her på vores eventkalender.

Kunstnerboligen ART 56 er at finde på adressen: Æ Gammel Havn 9’, Hvide Sande.

Alle kunstnere for 2022 er fundet..

.. men har du lyst at søge om et ophold i 2023, så læs her hvordan du gør:

Ønsker du som kunstner at ansøge om et ophold i ART 56 –  Kunstnerboligen, så send os dit cv og nogle få ord om dig selv til lei@hkt.dk.

Ansøgningerne modtages gerne løbende, dog senest d. 26. november, da udvælgelsesperioden foregår i november og december, hvorefter man får direkte besked lige omkring juletid.

Boligen udbydes i perioder af 14 dage, med ind og udflytning om fredagen.

Da der er tale om sponsorerede ophold, koster det DKK 1000 for en 14 dages periode og derudover opkræves der et depositum på DKK 1080, der dækker forbrug af el/vand/varme, der er slutrengøring inkluderet i opholdet. 

Kunstnerboligen ejes af Holmsland Klit Turistforening, som klarer alt det praktiske omkring booking, ankomst afrejse og øvrig kontakt til kunstnere.

Kunne du tænke dig at bo i denne unikke bolig uden at udstille eller arbejde med kunstværker?
I perioderne hvor der ikke bor kunstnere, udlejes Kunstnerboligen hos Feriepartner Hvide Sande.