#KUNSTISLUSEN

Kunst mellem hav og fjord...

Den selvejende institution Kunst i Slusen ART HVIDE SANDE i samarbejde med Holmsland Klit Turistforening, har siden 2008 årligt arrangeret og afholdt en 14 dage lang kunstudstilling i den 120 meter lange og knap 4 meter brede manøvregang under afvandingsslusen i Hvide Sande.

Slusen regulerer vandstanden mellem hav og fjord og er KUN åbnet for offentligheden i forbindelse med kunstudstillingen som besøges af over 5.000 i løbet af de 14 dage.

Holmsland Klit og området omkring Nymindegab, som ligger lige syd for Hvide Sande, blev allerede i slutningen af 1800 tallet brugt af kunstnere som Laurids Tuxen, Mogens Ballin og Erik Henningsen. Her tilbragte de tid og arbejdede med deres kunst i en slags kunstnerkoloni.

Kunst i Slusen ART HVIDE SANDE er en selvejende institution, som har til formål at styrke og udvikle kendskabet til og forståelsen for kunst. Endvidere har Kunst i Slusen ART HVIDE SANDE et ønske om, at kunne præsentere kunst i nye og utraditionelle sammenhænge.

Forskellige kunstnere har gennem årene udstillet i slusen og her kan blandt andet nævnes: Erik Peitersen, Kaare Norge, Peter Viskinde, Troels Trier, Ole Grøn, Birthe Nissen og mange flere.

Udstillingen åbner hvert år første weekend i august og varer i 14 dage.

I år løber Kunst i Slusen af Stablen fra søndag d. 1. august til og med fredag d. 13. august.

Dette års kunstnere er Lone Hvid, Jesper Breum og Henrik Volf.

Programmet er som følger:

Søndag d. 1. august:

Kl. 13:00 Fernisering, hvor ferniseringstaler er borgmester Hans Østergaard – udstillingen er åben til kl. 17:00. 

De følgende dage er der åbent hver dag fra kl. 11:00-17:00 – gratis entre.

Søndag aften er der en unik solokoncert med Henrik Volf, som jo også udstiller i Manøvregangen.

Koncerten foregår i Hvide Sande Sportsfiskercenter søndag d. 1 august og inkluderer en tapastallerken fra Lille K By Grantland – dørene åbnes fra kl. 17:45. Spisning ca. kl. 18:00 og der vil være mulighed for at købe drikkevarer på stedet.

Billetterne koster 250 kr. pr. stk.

Henrik Volf går på ca. kl. 19:00.

Henrik Volf, kendt fra Volf Duo og ikke mindst Volf Band, drager nu ud på en længe ventet solo tur.

Helt alene på scenen, med sine egne sange og covers fra de de sidste 30 år.

Stadig med det fanden-i-Volfske storhedsvanvid, godt krydret med en ordentlig spandfuld selvironi, som har præget de forskellige shows siden starten af karrieren. Men nu også med et drys voksne historier, om hans lange liv på landevejen, og ikke mindst hans måde at takle de forskellige kriser og hug livet ind i mellem giver.

Henrik Volf har udgivet alt 141 sange som komponist & tekstforfatter, fordelt over 41 udgivelser i tiden 1984 til 2021. Enten som single, EP eller album, og siden 2009 som digitalt medie, og har spillet noget der nærmer sig 3000 cover koncerter,  siden det for alvor startede i 1992.

Web: www.henrikvolf.dk  /  www.volfband.dk

Ønsker du billetter til denne koncert, så send en mail til lei@hkt.dk med dit navn og ønskede antal billetter – der er kun et begrænset antal billetter til rådighed.